Menu
EUR
Let op: door gebruik te maken van deze website verklaar je minimaal 18 jaar oud te zijn.
  • Altijd 7,5% korting met Cash For Wine
  • Ontdek jouw smaakprofiel
  • Ruim assortiment kwaliteitswijnen
  • Persoonlijk wijnadvies

Kaasfondue

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook, kruiselings gehalveerd
  • 325 cl droge witte wijn
  • 1 eetlepel Maizena
  • 2 theelepels Kirsch (optioneel)
  • 1/2 pond Emmentaler kaas, grof geraspt
  • 1/2 pond Gruyère, grof geraspt

Voorbereiding

Wrijf de binnenkant van een fonduepan met de zijkanten van knoflook, gooi dan knoflook weg. Voeg wijn toe aan de pot en laat het zachtjes sudderen op matig vuur.
Roer maïzena en kirsch samen in een kopje. Voeg geleidelijk kaas toe aan de pan en kook, voortdurend roerend in een zigzagpatroon (geen cirkelvormige beweging) om te voorkomen dat de kaas gaat klonteren totdat de kaas net gesmolten en romig is (niet laten koken). Roer het maïzena-mengsel opnieuw en roer door de fondue. Breng fondue aan de kook en kook al roerend tot 5 tot 8 minuten. Eet gloeiend heet.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!