Menu
EUR
Let op: door gebruik te maken van deze website verklaar je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Gevulde portobello met geitenkaas en pistache-peterselie pesto

Dit recept is voor 2 personen.

 

 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Pureer de pistachenoten met de peterselie en olijfolie fijn tot een pesto. Breng de pers op smaak met peper en zout. 
  2. Besmeer de buitenkant van de portobello’s met de pistache-peterselie pesto en leg een plakje geitenkaas in het middelen van de portobello. Verwarm de portobello’s 15 minuten in de oven. 
  3. Smeer met een siliconen kwast en veeg pistache-peterselie pesto over het bord. Leg de portobello op het bord en serveer warm. 

Wijntip: 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!