Menu
EUR
Let op: door gebruik te maken van deze website verklaar je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Steak tartaar

Steak tartaar

Dit recept is als voorgerecht voor 4 personen en als hoofdgerecht voor 2 personen. 

 

 

Tip: het is heel makkelijk om het gerecht aan te passen naar grotere of kleinere hoeveelheden want voor bijna alle ingrediënten geldt 1 tl op 100 gram vlees. 

 

  1. Zorg dat al het garnituur gesneden of fijngehakt is en klaarstaat. 
  2. Snijdt het vlees met een scherp mes in kleine stukjes, je kunt affentoe ook een beetje hakken met je mes. We kiezen voor snijden ipv de hakmolen, omdat je op deze manier meer structuur van het vlees houdt. 
  3. Meng de garnituren en sauzen door het vlees, proef en breng op smaak met peper en zout en voeg eventueel naar smaak nog andere ingrediënten toe. 
  4. Gebruik een uitsteekring om het bord op te maken. Druk het vlees een beetje aan en laat bovenop in het midden een klein kuiltje. Hier plaats je het eigeel.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!