Dé smaakwinkel van Zuid
Gratis verzending vanaf €100
Bestellen vanaf één fles
Vandaag besteld? Morgen in huis

Over ons

Wijnhuis Zuid is eigendom van André Feiner; foody, kok én wijnliefhebber, die de winkel in de Maasstraat tot iets bijzonders heeft gemaakt. Nog belangrijker zijn de medewerkers Sacha Oerlemans en Bart Krämer, beiden wijnkenners bij uitstek met een speciale belangstelling voor wijn & spijs-combinaties.

Daarnaast is er een unieke combinatie in Nederland tussen wijn en koffie. Vanaf 8.00 uur s'ochtends maken wij voor jou een heerlijke espresso of een flat white van het organic & sustainable koffiemerk Bocca.

Zo combineren wij twee soorten 'drank' waarbij smaak, terroir en storytelling een belangrijke rol spelen: wijn & koffie.

Wijnhuis Zuid is een laagdrempelige wijnwinkel waar de smaak van de klant centraal staat. Welke wijn is nu lekker en past bij mij en bij mijn gelegenheid? Wij helpen je graag antwoorden te vinden op deze vragen en wijnen aan te bevelen die passen bij jouw smaakprofiel. 
Ons assortiment bestaat uit meer dan 300 wijnen, waarvan er zo'n 200 ook verkrijgbaar zijn in onze webshop. 

Persoonlijk Smaakprofiel
Wijnhuis Zuid is een wijnwinkel die zich toelegt op het faciliteren van de juiste wijnkeuze voor elk van haar klanten. Zij doet dit op basis van een Persoonlijk Smaakprofiel wat digitaal, middels het beantwoorden van 15 gerichte vragen, wordt bepaald. Inderdaad een vernieuwende, maar ook wetenschappelijk onderbouwde, techniek op basis van de onderzoeken van de enige echte smaakprofessor in ons land, Peter Klosse. Tevens eigenaar van de Echoput in Apeldoorn.
Doe bij ons in de winkel of op deze website in de categorie SMAAKPROFIEL de unieke smaaktest!

Wijn & Spijs

Als tweede pijler staat voor Wijnhuis Zuid onze wijn en spijs expertise inmiddels bewezen door meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept van Het Parool in de wijntest van Harold Hamersma. Zoek je een wijnwinkel die uitgaat van smaak en sterker nog jouw smaak, dan is Wijnhuis Zuid de perfecte optie voor jou.

Kom bij ons langs en we onderzoeken je profiel! Wijn zit in ons bloed, het stroomt door onze aderen en wij denken altijd in termen als van wat vind jij lekker en waar wil je de wijn bij drinken. Er zijn zoveel soorten wijn en druiven, maar wat vind jij nu lekker en welke wijn past bij jou? Daar kan je nu achter komen!

Vervolgens kan je op de website je wijnreis voortzetten binnen je smaakprofiel of als je wil erbuiten. Bestellen of bijbestellen het is een kwestie van smaak.

Wijnhuis Zuid 

Maasstraat 134

1078HP Amsterdam

mail     [email protected]
tel        +31 20 679 6892
mob     +31 652 052 051
kvk        59699337
btw       124673363B03

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Dé smaakwinkel van Zuid
Gratis verzending vanaf €100
Bestellen vanaf één fles
Vandaag besteld? Morgen in huis