Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Bereidingstijd: 45 minuten
Ingredienten voor 6 personen
Gazpacho
Bereiding
In grote kom combineer alles behalve de watermeloen en laat een paar uur marineren in de ijskast. Doe vervolgens in een blender en mix met watermeloen tot een schuimig mengsel. Proef, en breng op smaak met wat extra zout en Tabasco. Koel erg goed. Plaats glazen in de ijskast.
Avocado fritter vulling
Bereiding
Combineer alles in een kom en pureer met een vork de avocado’s zodat er een paar stukjes overblijven. Breng op smaak met zout en peper. Laat koelen in de ijskast met plastic erover. Met een ijslepel maak er balletjes van en plaats in de vriezer.
Beslag
Bereiding
In grote kom combineer bloem en maismeel, zout en komijn. Giet langzaam het bier erbij en maak een dikkig beslag. Laat 30 minuten rusten. Verwarm de olie, haal de balletjes door het beslag en frituur ze 3/4 minuten tot ze mooi van kleur zijn.
Presentatie
Schep de gazpacho in gekoelde glazen en leg daar bovenop een prikkertje met een fritter en een partje watermeloen.