Menu
EUR
Let op: door gebruik te maken van deze website verklaar je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Grand Cru Service

Wij zoeken en vinden hoge kwaliteitswijnen. Graag bieden wij dit exclusief aan u aan. Soms zal dit een ‘echte ‘Grand Cru’ zijn of een andere top classificatie. Echter gezien het feit dat de regelgeving voor wijn inmiddels ver achterloopt, zijn er ook veel

Grand Cru betekent “Grote Oogst”! Deze term is wettelijk vastgelegd en staat voor kwaliteit. De oudste "grand cru" (avant la lettre weliswaar) is de Falernische wijn die werd erkend en gedefinieerd na de uitzonderlijke oogst van 121 v.Chr.

Na introductie van dit concept kon een duidelijk onderscheid gemaakt worden gemaakt tussen wijnen die werden geproduceerd met kwaliteit als oogmerk of eenvoudigweg kwantiteit als doel.

Voor u als wijnkenner, en vooral wijnliefhebber is ‘Grand Cru’ een begrip! Vaak wordt de term verkeerd gebruikt en zelfs misbruikt om een hogere prijs te vragen voor een bepaalde wijn. Niet bij ons! Wij zoeken en vinden hoge kwaliteitswijnen. Graag bieden wij dit exclusief aan u aan. Soms zal dit een ‘echte ‘Grand Cru’ zijn of een andere top classificatie. Echter gezien het feit dat de regelgeving voor wijn inmiddels ver achterloopt, zijn er ook veel producenten die eigenlijk een classificatie verdienen.

Voorop staat bij ons de perfecte combinatie van druivensoorten, terroir en oogstjaar! Wat is dat? Een ‘Grand Cru Service’? Wijnhuis Zuid Bilthoven biedt u elke maand een selectie van 15 topwijnen aan die zowel op de website als in de winkel te verkrijgen zijn. Elke maand anders. En omdat ze vaak schaars zijn soms in beperkte aantallen is snel beslissen van belang. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!