Dit recept is voor 2 personen
- 1/4 mango geschild
 - 3 passievruchten
 - 50 gr granaatappelpitten
 - 125 ml volle room
 - 30 ml cointreau
 - Sap van 1 limoen
 - 25 gr fijne kristalsuiker
 - 8 kleine meringues
 - Muntblaadjes
 
- Snijdt de mango in fijne blokjes. Doe dit in een kom.
 - Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees bij de mango. Roer ook de granaatappelpitten erdoor.
 - Meng de room, cointreau, limoensap en suiker in een maatbeker. Klop het mengsel met een elektrische mixer op tot yoghurtdikte. Zet dit koel weg tot gebruik.
 - Verdeel een laagje room over 2 glazen. Leg er 2 meringues op. Leg hier een laagje fruitmengsel op. Herhaal dit nog een keer. Werk af met de muntblaadjes en serveer.
 
Wijntip: